Wolfsburg niet blij met bevestiging PSV: 'Hij kan mij bellen'

Reacties

VfL Wolfsburg is ontstemd over het feit dat PSV de interesse in Aster Vranckx publiekelijk bevestigd heeft. Technisch directeur Marcel Schäfer vindt dat de Eindhovenaren dat niet hadden mogen doen en neemt dat technisch directeur Earnest Stewart (foto) kwalijk.

Wolfsburg niet blij met bevestiging PSV: 'Hij kan mij bellen'

Volgens Schäfer is er vanuit Eindhoven nog geen bod binnengekomen op Vranckx. 'In principe geven we geen commentaar op spelers die onder contract staan bij een andere club', zegt hij bij WAZ. 'Als mijn collega uit Eindhoven informatie over Aster nodig heeft, kan hij mij bellen, dat gaat niet via de media. Als een club geïnteresseerd is in een van onze spelers, hebben we daar geen probleem mee. Maar ik denk niet dat het goed is als dat in alle openheid bekend wordt gemaakt.'

Van Eindhovense kant is de interesse in Vranckx inderdaad bevestigd. 'Daar zijn we mee in gesprek, ja. Hij is een van de kandidaten', zei Stewart afgelopen zaterdag bij ESPN over Vranckx, op wie volgens Wolfsburg nog niet geboden is. 'Wij hebben plannen met Aster.' Naar verluidt mogen buitenlandse clubs de Belg voor twaalf miljoen euro wegkopen uit de Volkswagen-Arena. Stewart bevestigde ook de interesse in Zeno Debast van Anderlecht. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.