Woeste Petrovic voorkomt blamage ADO met donderspeech

Reacties

Trainer Zeljko Petrovic was dinsdag 'verschrikkelijk kwaad' toen ADO Den Haag in de rust van het KNVB-bekerduel met Telstar tegen een 0-1 achterstand aankeek. Zijn donderspeech hielp, want in de tweede helft boog ADO de stand om: 2-1.

Woeste Petrovic voorkomt blamage ADO met donderspeech

'Ik was voor het eerst in de rust verschrikkelijk kwaad', zei Petrovic tegen FOX Sports. 'Het was ADO-onwaardig. Gelukkig scoren onze spitsen na rust allebei en gaan we naar de volgende ronde. Ik moet zeggen: complimenten voor Telstar. Ze hebben goed gespeeld.'

Mike Havenaar en Dennis van der Heijden zorgden voor de ADO-goals, maar gemakkelijk was de zege allerminst. 'Het verschil moet er zijn wanneer wij als Eredivisionist tegen een ploeg uit de Jupiler League spelen. Maar zo zie je maar dat je van iedereen kan verliezen als je niet alles geeft. Dat mag niet gebeuren', aldus Petrovic.

De laatste jaren werd ADO al vroeg in het bekertoernooi uitgeschakeld. Nu lijken de Hagenezen eindelijk weer ver te komen, tot genoegen van Van der Heijden. 'Als we elke keer op deze manier een ronde verder gaan, vind ik het prima hoor. In de eerste ronde was het ook al kielekiele.' Toen schakelde ADO na strafschoppen NEC uit.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.