'Woeste Chinezen bestormen spelershotel Al-Nassr na afmelding Ronaldo'

Reacties

Een spierblessure houdt Cristiano Ronaldo aan de kant tijdens de wedstrijden die zijn club Al-Nassr afwerkt tijdens een winterstoptournee door China. De Chinese voetbalsupporters hadden zich op de Portugees verheugd en gaan ver in het uiten van hun teleurstelling.

'Woeste Chinezen bestormen spelershotel Al-Nassr na afmelding Ronaldo'
© Pro Shots
Shanghai Shenhua
Shanghai Shenhua
uitg.
Al Nassr
Al Nassr

Er zijn video's verschenen waarop het lijkt dat Chinese supporters het spelershotel van Al-Nassr bestormen, wellicht in de hoop om toch een glimp van hun idool op te vangen. Ronaldo heeft in een officiële verklaring al zijn excuses aangeboden aan de Chinese supporters die hem in actie hadden willen zien. De oefenwedstrijden tegen Shanghai Shenua en Zehjiang gaan aan zijn neus voorbij.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het is voorts nog maar de vraag of Ronaldo tijdig hersteld is voor de ontmoeting met een oude rivaal. Op 1 februari zou Al-Nassr tegen het Inter Miami van Lionel Messi spelen, een wedstrijd die extra cachet kreeg door de potentie van een clash tussen Messi en Ronaldo. Al-Nassr gaat vanaf half februari weer officiële wedstrijden spelen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.