Woedende trainer imiteert Hulk, Matic neemt Bilic mee uit eten

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Woedende trainer imiteert Hulk, Matic neemt Bilic mee uit eten

• Doelman Mirko Pigliacelli van Serie B-club Trapani showde zaterdag zijn offensieve skills in de wedstrijd tegen Frosinone.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Estudiantes-trainer Nelson Vivas kon het slecht hebben dat hij van het veld werd gestuurd in de competitiewedstrijd tegen Boca Juniors. Benieuwd wanneer Estudiantes gaat bieden op Hulk.

Sinisa Mihajlovic was tijdens zijn loopbaan als speler al een vaatje buskruit en ook als trainer verliest de Serviër af en toe zijn zelfbeheersing. Zaterdagavond ging de trainer van Torino verbaal de strijd aan met analyticus Gianluca Vialli. De voormalig topspits van onder meer Juventus vond dat Torino-speler Afriyie Acquah zaterdag terecht met twee keer geel van het veld werd gestuurd in de derby tegen Juventus (1-1). 'Hij raakte duidelijk de bal bij de tweede gele kaart! Als je op televisie komt, moet je wel onpartijdig zijn', foeterde de geïnterviewde Mihajlovic. 'Je moet eerlijk zijn in je oordeel en dat ben je niet. Koop eens een bril.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ten opzichte van zijn tijd in Italië speelt hij iets verder naar voren. Marten is nu een echte dreiging. Dat blijkt ook wel uit zijn aantal goals. Ik denk dat hij bezig is aan een excellent seizoen.'
• Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Chelsea van maandagavond wordt Marten de Roon bewierookt door interim-manager Steve Agnew van Middlesbrough. (Sky Sports)

• Na afloop van het duel met Villarreal (4-1 zege voor Barcelona) ging Neymar op de foto met basketballer Kristaps Porzingis van de New York Knicks.

• Chelsea-middenvelder Nemanja Matic en West Ham United-manager Slaven Bilic prikken binnenkort een vorkje ergens in Londen. Dat is het gevolg van een belofte van de voormalig Vitesse-speler. 'Hij stuurde me een appje waarin hij zei dat hij mij uit eten zou nemen als we Tottenham Hotspur zouden stoppen. Ik neem dat aanbod graag aan', laat Bilic na de 1-0 overwinning op de nummer twee van de Premier League optekenen door Sport Klub.

'Ik droomde hier al van sinds mijn komst: prijzen winnen. We zijn een echte eenheid. Deze beker is een beloning voor de groei die we hebben doorgemaakt.'
Diego Biseswar won zaterdag de Griekse beker met PAOK Saloniki. De aanvaller maakte een goal in de finale tegen AEK Athene (2-1) en werd uitgeroepen tot Man van de Wedstrijd.

Li Jianbin van Shanghai Shenhua maakte een bijzonder ongelukkig eigen doelpunt tegen Guangzhou Evergrande.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.