Woede bij Schreuder na Belgische topper: 'Dit kan niet'

Reacties

Club Brugge kwam zondag op bezoek bij Anderlecht niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel, maar volgens trainer Alfred Schreuder is zijn ploeg een uitgelezen kans op een goal ontnomen. In de ogen van de oefenmeester had Club Brugge al in de vierde minuut een penalty moeten krijgen.

Woede bij Schreuder na Belgische topper: 'Dit kan niet'
© Pro Shots
Anderlecht
Anderlecht
0 - 0
Club Brugge
Club Brugge

Schreuder was na afloop van de wedstrijd boos over een moment uit de beginfase. Lisandro Magallán, die door Anderlecht wordt gehuurd van Ajax, leek Charles De Ketelaere een duw te geven in het strafschopgebied voordat hij bij een voorzet van Andreas Skov Olsen kon komen. Scheidsrechter Nathan Verboomen vond het niets en de VAR liet hem niet naar het scherm gaan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik begrijp niet dat we geen strafschop hebben gekregen', zo zei Schreuder tegen Eleven Sports. 'We hebben een VAR en iedereen ziet gewoon dat De Ketelaere geduwd wordt. Tijdens de rust hoorde ik al dat we een strafschop hadden moeten krijgen en intussen zag ik ook de beelden al. Ik vind het heel slecht, in mijn beleving kan dit niet.'

De Ketelaere werd tijdens de rust al voor de camera gehaald voor een eerste reactie. 'Ik heb de beelden niet gezien, maar ik voel toch een duw in de rug. En ik denk dat ik de bal binnen kan koppen zonder die duw, maar blijkbaar was het te licht. We begonnen goed met die fase en de kans van Noa Lang, maar daarna werd het wat minder en gaven we ook wat kansen weg.'

Pro League

Stand Ronde 1 Pro League 2021/2022

België

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Club Brugge
6
4
2
0
8-2
+6
50
2
Union Sint-Gillis
6
2
1
3
5-5
0
46
3
Anderlecht
6
2
2
2
8-7
+1
40
4
Antwerp
6
1
1
4
3-10
-7
36
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Anderlecht
Meer over Anderlecht
Meer Club Brugge
Meer over Club Brugge
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.