WK lonkt voor Pools Eredivisie-trio

Reacties

Pawel Bochniewicz, Sebastian Szymanski en Kacper Kozlowski mogen blijven hopen op deelname aan het WK in Qatar. De Eredivisie-spelers behoren tot de voorselectie van Polen. Bondscoach Czeslaw Michniewicz koos 41 spelers, onder wie dus Bochniewicz, Szymanski en Kozlowski.

WK lonkt voor Pools Eredivisie-trio
© Pro Shots

Vooral de naam van Bochiewicz valt op in de voorselectie van Michniewicz. De 26-jarige verdediger van Heerenveen debuteerde twee jaar geleden als international, maar speelde na zijn tweede interland geen wedstrijd meer voor Polen. Sinds november 2020 werd hij ook niet meer opgeroepen. Bochniewicz keek vorig seizoen een jaar toe door een kruisbandblessure.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis een COPA Holland shirt en de WK-special (t.w.v. €69,94)..

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO

Feyenoorder Szymanski keerde in maart na een afwezigheid van een jaar terug in de nationale ploeg en was basisspeler in de Nations League-wedstrijd tegen Nederland (0-2 nederlaag). Vitesse-middenvelder Kozlowski speelde een jaar geleden voor het laatst een interland.

De voorlopige lijst met spelers die ingeleverd mag worden, moet uit minimaal 35 en maximaal 55 spelers bestaan. De deadline voor de definitieve selectie is op zondag 13 november, een week voor de start van het toernooi. Polen neemt het in de groepsfase op tegen Argentinië, Saoedi-Arabië en Mexico.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Polen
Meer over Polen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.