Witte rook: Wellenreuther tekent bij Anderlecht

Reacties

Timon Wellenreuther verruilt Willem II voor Anderlecht. De 24-jarige doelman is een contract tot medio 2024 overeengekomen met Paars-Wit.

Witte rook: Wellenreuther tekent bij Anderlecht
© Pro Shots

Wellenreuther stond sinds medio 2017 onder contract bij De Tricolores, waarmee hij in 2019 de (verloren) KNVB-bekerfinale bereikte. In het afgebroken vorige seizoen eindigde Willem II knap als vijfde, met een ticket voor de Europa League-voorronde als beloning.

Bij de club uit Brussel stond vorig seizoen Hendrik Van Crombrugge onder de lat, maar de reservekeeper van de Belgische nationale ploeg maakt mogelijk deze zomer een transfer. Anderlecht legde recent Jelle ten Rouwelaar vast als nieuwe keeperstrainer.

Na twee zeer magere seizoenen is Paars-Wit erop gebrand om in de komende jaargang revanche te nemen. Recent werd bekend dat trainer en speler Vincent Kompany ook zal investeren in de club.

Transfersom
Wellenreuthers verbintenis met Willem II zou eind dit seizoen aflopen, maar het Brabants Dagblad meldde vrijdag dat de zaakwaarnemer van de Duitser heeft verzuimd het contract formeel op te zeggen, wat voor 15 mei moest gebeuren. In dat geval zou Willem II nog recht hebben op een transfersom.

Bekijk hier al onze video's
Meer Willem II
Meer over Willem II
Meer Anderlecht
Meer over Anderlecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.