Withete Rice beschuldigt Spaanse scheidsrechter van corruptie

Reacties

Declan Rice kon het donderdagavond maar moeilijk verkroppen dat West Ham United uitgeschakeld werd in de Europa League. The Hammers verloren in de halve finale op eigen veld van Eintracht Frankfurt. Volgens de aanvoerder van de Engelsen had arbiter Jesús Gil Manzano een doorslaggevende rol.

Withete Rice beschuldigt Spaanse scheidsrechter van corruptie
Eintracht Frankfurt
Eintracht Frankfurt
1 - 0
West Ham United
West Ham United

Na afloop liet Rice voor de camera's al weten diverse beslissingen van de Spaanse scheidsrechter 'erg slecht' te vinden. In de catacomben confronteerde de middenvelder Gil Manzano met zijn beslissingen. De ziedende Rice beschuldigde de leidsman van corruptie.

'De hele avond, zo slecht', schreeuwde de teleurgestelde international van The Three Lions naar de wedstrijdleiding. 'Eerlijk, het zit er dicht tegenaan. F*cking corruptie.'

Ook David Moyes liet na afloop zijn onvrede over Gil Manzano blijken. De manager misdroeg zich eveneens. Hij bood echter zijn excuses aan. In Frankfurt maalde er verder niemand om. De Duitsers vierden de finaleplaats ten koste van West Ham uitbundig.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Europa League
Meer over UEFA Europa League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.