Willem II en NAC Breda vervolgen gestaakt duel dinsdagochtend

De gestaakte competitiewedstrijd tussen Willem II en NAC Breda wordt dinsdagochtend uitgespeeld. De Brabantse derby werd zondag in Tilburg na 51 minuten definitief gestaakt bij een 0-3 voorsprong voor de Bredanaars.

Willem II
Willem II
1 - 4
NAC Breda
NAC Breda

Willem II en NAC Breda staan dinsdagochtend (10.30 uur) weer op het veld om de wedstrijd uit te spelen. NAC leidt na 51 minuten door doelpunten van Patriot Sejdiu en Sigurd Haugen (twee). Bij het restant van de derby is geen publiek welkom.

De ontmoeting in het Koning Willem II-stadion werd zondag in de eerste helft al tijdelijk stilgelegd nadat er voorwerpen op het veld werden gegooid. Na de derde treffer van NAC belandde er een fakkel op het veld, waarna werd besloten om niet verder te spelen.