Willem II - NAC Breda

In de Eerste Divisie-wedstrijd dinsdag tussen NAC Breda en Willem II, is NAC al in de eerste helft op voorsprong gekomen. In de tweede helft blijft het team goed presteren. De 2-0-voorsprong in de rust wordt uiteindelijk afgesloten met een 4-1 winst. Patriot Sejdiu opende na slechts vier minuten de score voor het bezoekende team. Sigurd Haugen bouwde de marge verder uit naar 2-0 na bijna een half uur. Direct na de rust liet Haugen zich gelden voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor NAC Breda. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Thijs Oosting namens Willem II na een assist van Niels van Berkel. Maar Willem II was niet bij machte vaker te scoren. Sejdiu scoorde nog een keer en vergrootte de marge in de 74ste minuut. In de volgende wedstrijd speelt Willem II op vrijdag 8 september om 21.00 uur in een thuiswedstrijd tegen MVV. NAC Breda ontvangt zaterdag 9 september om 21.00 uur Roda JC.