Willem II ontslaat trainer na nederlaag tegen NAC

Reacties

Reinier Robbemond is niet meer de trainer van Willem II. De Tilburgse club heeft Robbemond enkele uren na de nederlaag tegen NAC Breda ontslagen.

Willem II ontslaat trainer na nederlaag tegen NAC
© Pro Shots
Willem II
Willem II
1 - 4
NAC Breda
NAC Breda

Robbemond stond sinds januari 2023 aan het roer bij Willem II. Afgelopen seizoen behaalde de 51-jarige trainer nog de play-offs met Willem II na een vierde plaats in de Keuken Kampioen Divisie, maar daarin werd de club uitgeschakeld.

‘Reinier heeft in een sportief zwaar jaar de verantwoordelijkheid genomen en afgelopen seizoen veel punten behaald met Willem II. Het doel voor dit seizoen was terug te keren naar het DNA van de club, 1-4-3-3 en attractief voetbal', vertelt technisch directeur Teun Jacobs uit in het persbericht.

'Helaas zien we geen sportieve verbetering en hebben we besloten dat onze wegen scheiden. Ik wil Reinier bedanken voor de prettige samenwerking en zijn inzet voor de club en wens hem veel succes voor de toekomst.’

 Na vier wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie staat Willem II pas op de vijftiende plek. Robbemond behaalde in de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen vijf punten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Willem II
Meer over Willem II
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.