ADO Den Haag doet zaken met NAC en versterkt zijn voorhoede opnieuw

Reacties

Jort van der Sande verruilt NAC Breda voor ADO Den Haag. De aanvaller heeft dinsdag zijn handtekening gezet onder een driejarig contract in het Bingoal Stadion.

ADO Den Haag doet zaken met NAC en versterkt zijn voorhoede opnieuw
© ADO Den Haag/ Angelo Blankespoor

Van der Sande (27) was vorig seizoen een van de belangrijkste spelers van NAC, met onder meer dertien doelpunten in de Keuken Kampioen Divisie, maar dreigde voor dit voetbaljaar buiten de boot te vallen. In de laatste twee speelronden moest hij het doen met invalbeurten. NAC was bereid om mee te werken aan een vertrek van Van der Sande, die nu verdergaat bij ADO.

'Jort is een ervaren Keuken Kampioen Divisie-speler met scorend vermogen', zegt technisch directeur Joris Mathijsen van ADO. 'Dat wijzen zijn statistieken uit. We wilden de selectie aanvallend versterken, dat is met de komst van Jort gelukt.' Van der Sande zelf kijkt uit naar de nieuwe uitdaging: 'ADO is een grote club in Nederland waarvan de ambities overeenkomen met mijn eigen ambities. Ik kijk ernaar uit om voor deze club en de supporters te mogen spelen.'

ADO versterkte zijn voorhoede eerder al met Henk Veerman, Daryl van Mieghem (FC Volendam), Joel Ideho (transfervrij, oud-jeugdspeler van Arsenal) en Jerry van Wolfgang (transfervrij). Van der Sande geeft coach Darije Kalezic nu nóg meer smaken voorin.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.