Wijnaldum lacht suggesties over transfer weg

Reacties

Georginio Wijnaldum is niet van plan om Liverpool te verlaten. De Nederlander kreeg er met Naby Keïta en Fabinho twee peperdure concurrenten bij op het middenveld, maar stond bij het openingsduel van het nieuwe Premier League-seizoen gewoon in de basis.

Wijnaldum lacht suggesties over transfer weg

Liverpool betaalde ruim honderd miljoen aan RB Leipzig en AS Monaco voor Keïta en Fabinho en dus is de verwachting dat het duo uiteindelijk samen in de basis belandt. Wijnaldum was vorig seizoen al niet altijd zeker van een basisplaats en dus werd er in Engeland gespeculeerd over een vertrek van de Rotterdammer. Onder meer het Fenerbahçe van trainer Phillip Cocu zou een optie zijn.

In gesprek met The Guardian veegt Wijnaldum die suggestie van tafel. 'Ik heb erom gelachen', vertelt hij. 'Ik heb ook gelezen dat ik de club zou hebben gevraagd of ik mocht vertrekken. Ik heb nooit met de club gesproken. Liverpool zal altijd goede spelers kopen, zelfs als ze al goede spelers hebben. Dat is normaal', vindt de 27-jarige Nederlander. 'Dat moet normaal zijn, want dan ben je een grote club. Ik weet niet waar die geruchten vandaan komen, misschien omdat ik twee jaar met Cocu heb gewerkt bij PSV.'

Bij de seizoenstart tegen West Ham United (4-0) gaf Klopp op het middenveld de voorkeur aan Wijnaldum boven Fabinho, die negentig minuten op de bank zat. De Duitser heeft al aangegeven dat hij dit seizoen veel gaat rouleren in zijn elftal, nu hij een bredere selectie tot zijn beschikking heeft. Op het middenveld kan Klopp kiezen tussen Wijnaldum, Fabinho, Keïta, Jordan Henderson, James Milner, Adam Lallana en de revaliderende Alex Oxlade-Chamberlain.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.