Wie tilt het wankelende Ajax weer naar grotere hoogte?

ADVERTORIAL – Na vier keer op rij niet te hebben gewonnen in de Eredivisie, is de druk bij Ajax flink toegenomen. In een bekerwedstrijd tegen FC Den Bosch hopen de Amsterdammers de weg omhoog in te slaan, vlak voor de Eredivisie-toppers tegen FC Twente en Feyenoord. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Wie tilt het wankelende Ajax weer naar grotere hoogte?
© Pro Shots
FC Den Bosch
FC Den Bosch
0 - 2
Ajax
Ajax

Den Bosch heeft zo zijn eigen problemen. De Brabanders staan zestiende in de Keuken Kampioen Divisie en hebben na 4 november niet meer gewonnen in de competitie. In de laatste vier Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden scoorde Den Bosch maar één keer en geen team op het tweede niveau incasseerde meer treffers. Het is niet gek dat de quotering voor een zege van Den Bosch vanavond torenhoog is: 22.00.

Maar ook bij Ajax zijn er twijfels. De personele zorgen zijn groot voor trainer Alfred Schreuder, die daags voor de wedstrijd aangaf dat de ziekenboeg nog niet bepaald leeggestroomd is. Hij moet net als tegen NEC afgelopen zondag (1-1) Mohammed Kudus, Steven Berghuis en Steven Bergwijn missen. De kans is bovendien klein dat Brian Brobbey speelt, de spits kampt met schouderklachten. Dat levert wel kansen op voor anderen.

In Nijmegen was het Lorenzo Lucca die inviel voor Brobbey en de 22-jarige Italiaan wordt door Unibet gezien als een van de favorieten om te scoren in Den Bosch. Inzetten op een goal van de lange spits kan je 1.66 keer de inleg opleveren. Lucca scoorde dit seizoen in de Eredivisie twee keer, ook al kreeg hij maar iets meer dan negentig speelminuten, en was namens Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie vier keer trefzeker. Ook interessant: de odd van 2.04 voor een goal van smaakmaker Francisco Conceição. Met zijn dribbels was de jonge Portugees zondag het grootste lichtpunt bij Ajax.

Odds doelpuntenmakers Ajax:
- Lorenzo Lucca: 1.66
- Dusan Tadic: 1.82
- Francisco Conceição: 2.04
- Davy Klaassen: 2.23

Zet jij liever in op de wedstrijduitkomst? Ajax is met een quotering van 1.10 voor een overwinning vanzelfsprekend de grote favoriet. Bij het inzetten op een zege met een ruimere marge loopt de quotering al snel op. Zo is de odd voor een overwinning met minstens drie goals verschil 1.63 en staat voor een zege met een marge van minstens vier goals een quotering van 2.50.

Wil jij met extra spanning van het bekervoetbal genieten? Speel dan mee bij Unibet! Vanavond staan vijf Nederlandse bekerwedstrijden op het programma en voor ieder duel biedt de bookmaker minstens 189 verschillende weddenschappen aan.

Nog geen Unibet-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstbonus.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's