West Ham-aanvoerder verkiest emotioneel ventje boven Rashford

Reacties

Het voetbalweekend werd afgesloten met een mooi moment in Londen. West Ham United had Manchester United net verslagen, drie punten die de ploeg van David Moyes normaliter aan lijfsbehoud helpen. Na afloop was een prachtige scène met in de hoofdrollen aanvoerder Declan Rice en een jonge supporter.

West Ham-aanvoerder verkiest emotioneel ventje boven Rashford
© Pro Shots
West Ham United
West Ham United
1 - 0
Manchester United
Manchester United
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Het kereltje stond al te huilen toen Rice aangelopen kwam, aan de hand van een persvoorlichter en met zijn blik op zijn telefoon gericht. Rice keek op van zijn scherm en besloot om het jochie te troosten. 'Hee maat, hoe is 't? Waarom huil je? Kom hier, grote kerel. Weet je wat we gaan doen?', begon Rice, die precies wist hoe hij een lach op het gezicht van deze jonge fan kan toveren.

Rice ontblootte zijn bovenlijf en overhandigde zijn tricot aan de jongen, met een knipoog. 'Vertel het niet verder, want ik heb deze aan Marcus Rashford beloofd, maar die krijgt wel een andere. Deze is voor jou', sprak de aanvoerder van The Hammers, donderdag tegenstander van AZ in de halve finale van de Conference League. Met een knuffel namen de twee afscheid van elkaar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer D. Rice
Meer over D. Rice
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.