West Ham-aanvaller Bowen trapt niet in oude val: 'Ik ga niet liegen'

Reacties

West Ham United gaat na de zege op Manchester United met een goed gevoel richting het eerste deel van het tweeluik met AZ. Aanvaller Jarrod Bowen kwam aan het woord en hield zich in tegenstelling tot zijn trainer eerder op de vlakte toen het over de tegenstander ging.

West Ham-aanvaller Bowen trapt niet in oude val: 'Ik ga niet liegen'
© Pro Shots
West Ham United
West Ham United
2 - 1
AZ
AZ

'Het resultaat van zondag was natuurlijk heel belangrijk voor de hele club en geeft ons veel vertrouwen richting de wedstrijd van donderdag', stak Bowen van wal op de persconferentie in aanloop naar de halve finale van de Conference League.

Vorig seizoen ging West Ham ten onder tegen Eintracht Frankfurt in de halve finales van de Europa League. Bowen hoopt de pijn van toen om te zetten in motivatie voor nu. 'Het wordt een hele opgave. Je komt niet zomaar in de halve finale, er zijn geen slechte teams. We weten dat het zwaar wordt over twee wedstrijden. Maar we zijn er klaar voor.'

Op de European Cup Winners' Cup en de Intertoto Cup in een ver verleden is de internationale prijzenkast van West Ham nog aardig leeg. Bowen weet wat het winnen van de Conference League zou betekenen voor de club. 'Het zou geweldig zijn. Voor iedereen die betrokken is bij deze club. Dat is ons doel, onze ambitie. Maar er is nog een lange weg te gaan.'

'Ik ga niet liegen', reageerde Bowen op de vraag wat hij weet van AZ. 'Ik ga niet zeggen dat ik alles al van ze wist. Maar we hebben ons huiswerk gedaan. We hebben ze bekeken. Ze hebben een paar grote clubs verslagen om hier te komen. We weten dat het moeilijk wordt.' Op dezelfde vraag ging trainer David Moyes eerder nog de mist in.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.