Welke Oranje-spelers maken het Van Gaal lastig in de Nations League?

ADVERTORIAL – Het Nederlands elftal gaat stevig aan de leiding in Groep 4 van de Nations League. Geven de potentiële basisklanten van het Nederlands elftal vanavond een signaal af aan bondscoach Louis van Gaal? Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Welke Oranje-spelers maken het Van Gaal lastig in de Nations League?

Het Nederlands elftal sluit de Nations League deze week af met een uitwedstrijd tegen Polen en een thuisduel met België. Oranje gaat aan de leiding met tien punten uit vier wedstrijden en ligt op koers voor de groepswinst. De formatie van Van Gaal heeft nog een rekening openstaan met Polen, dat in juni De Kuip verliet met een 2-2 gelijkspel.

De laatste twee ontmoetingen in de Nations League staan voor Oranje vooral in het teken van het WK, dat over twee maanden van start gaat in Qatar. Heeft Van Gaal de formatie en opstelling al grotendeels in zijn hoofd of wordt het tegen Polen experimenteren geblazen? Vast staat dat het Nederlands elftal aantreedt met een ander gezicht onder de lat, want Justin Bijlow is niet geselecteerd. Jasper Cillessen hoopt op een rentree en Remko Pasveer kan debuteren. Andries Noppert zit op de tribune.

'Italianen' of Ajacieden
Op het middenveld lijkt alleen Frenkie de Jong zeker van een basisplaats op het WK. In de Serie A maken Marten de Roon en Teun Koopmeiners furore met medekoploper Atalanta Bergamo, maar ook de Ajacieden Davy Klaassen, Kenneth Taylor en Steven Berghuis hopen de komende interlands een plekje bij de eerste elf veilig te stellen.

In de verdediging (Virgil van Dijk) en in de aanval (Memphis Depay) herbergt Oranje twee van zijn topspelers. Mede door de stormachtige ontwikkeling van spelers als Jurriën Timber en Cody Gakpo is de strijd naast de sterkhouders nog niet beslist. Tegen Polen krijgen de meeste spelers ongetwijfeld speelminuten van Van Gaal, die de laatste contouren van zijn WK-ploeg zichtbaar hoopt te krijgen.

Profit Boost
Unibet biedt een 50% profit boost aan voor deze wedstrijd, die te gebruiken is voor zowel live-weddenschappen als bets die je voor de aftrap plaatst. Met de actie wordt de mogelijke winst met 50% procent verhoogd. Een voorbeeld: een quotering van 2.00 wordt een quotering van 2.50, zodat je bij een inzet van 10 euro niet 10, maar 15 euro kunt winnen.

Hoe werkt het precies?

- Selecteer de wedstrijd Polen - Nederland en plaats een weddenschap naar keuze.

- Pas de Profit Boost toe die beschikbaar is op je wedformulier.

- Plaats je weddenschap en maak kans op 50% extra winst.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's