Wekenlange absentie Pogba klap voor United en Frankrijk

Reacties

Manchester United moet het ongeveer drie weken doen zonder Paul Pogba. De middenvelder liep donderdagavond in het Europa League-duel met FK Rostov (1-0) een hamstringblessure op.

Wekenlange absentie Pogba klap voor United en Frankrijk

Manager José Mourinho, die na afloop van het duel met de Russen flink uithaalde naar de UEFA en de FA, rekent de komende tijd niet op Pogba. 'Ik verwacht wel dat hij de kwartfinale gaat halen, maar zeker is dat nog niet. Zondag speelt hij sowieso niet tegen Middlesbrough en ook de interlands met Frankrijk (tegen Luxemburg en Spanje, red.) komen te vroeg voor hem.'

De blessure van 's werelds duurste speler aller tijden komt United slecht uit. Ander Herrera mist de komende twee wedstrijden van de Engelse topclub immers ook. De Spanjaard is geschorst na zijn rode kaart in de bekerwedstrijd tegen Chelsea van afgelopen maandag. Daley Blind viel tegen Rostov eveneens geblesseerd uit, maar die blessure valt mee. De verwachting is dat hij snel weer fit is.

De 24-jarige Pogba kwam medio 2016 voor een recordbedrag van 105 miljoen euro over van Juventus. Sindsdien heeft de middenvelder nog niet iedereen kunnen overtuigen van zijn meerwaarde voor United, maar Mourinho staat vierkant achter zijn topaankoop.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.