Weijs kiest na vertrek bij NAC voor beloftenploeg van Willem II

Reacties

Willem Weijs (33) heeft voor twee jaar getekend als trainer van Willem II Onder-21. De voormalig interim-trainer van NAC Breda zal daarnaast geregeld bij het eerste elftal betrokken worden. 

Weijs kiest na vertrek bij NAC voor beloftenploeg van Willem II
© Pro Shots

De stap naar Willem II zal in Breda wat gefronste wenkbrauwen opleveren, omdat Weijs bij NAC vertrok toen daar voorgesteld werd om Jong NAC te coachen in plaats van assistent te blijven bij het eerste elftal. 'Ik kies er bewust voor om een eigen team te leiden wat ook daadwerkelijk bestaat uit een volledige selectie', verdedigt Weijs zich. 'Daarnaast geloof ik heel erg in de visie, de kwaliteit van de mensen om me heen en het toekomstperspectief bij Willem II.'

Bij Willem II wordt Weijs herenigd met Bastiaan Riemersma. Het huidige hoofd opleiding van de Tilburgers werkte eerder met Weijs samen in de jeugdopleiding van PSV. Via Ajax kwam Weijs vervolgens terecht bij NAC Breda, waar hij als interim vijf duels het eerste elftal leidde en PSV uitschakelde in de strijd om de KNVB-beker. Deze zomer hoopt hij zijn UEFA PRO-cursus af te ronden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.