Weergaloze omhaal Nuytinck levert Udinese niets op

Bram Nuytinck maakte woensdagavond een van de mooiste doelpunten uit zijn carrière. Udinese schoot echter weinig op met de treffer, want er werd in eigen huis met 1-2 verloren van Lazio.

Udinese
Udinese
1 - 2
Lazio
Lazio

Tien minuten voor tijd zorgde Nuytinck, die een verdedigingsduo vormde met William Troost-Ekong, voor het hoogtepunt van de wedstrijd door met een heerlijke halve omhaal voor de 1-2 te zorgen. Het was voor de verdediger, bezig aan zijn tweede seizoen bij Udinese, de tweede keer sinds zijn komst van Anderlecht dat hij scoorde in competitieverband.

Een comeback zat er echter niet meer in voor Udinese. Lazio kwam na een uur op voorsprong via een intikker van Francesco Acerbi en amper vijf minuten later werd de voorsprong verdubbeld door Joaquín Correa, die scoorde na een fraaie individuele actie.

Lazio klimt door de zege naar de derde plaats en heeft twaalf punten na zes wedstrijden. Udinese staat achtste en heeft acht punten.