Week van de waarheid voor Gakpo: recordtransfer of nieuw contract

Reacties

Bij PSV ligt de focus in de slotweek van de transferwindow uiteraard op het behoud van Cody Gakpo. Op de achtergrond is er veel interesse en zijn er veel gesprekken, maar tot op heden deed enkel Nottingham Forest bij PSV een concreet bod op de aanvaller.

Week van de waarheid voor Gakpo: recordtransfer of nieuw contract
© Pro Shots

Dat kan echter na het thuisduel met Rangers van woensdag in de play-offs van de Champions League snel veranderen. Manchester United is serieus geïnteresseerd in Gakpo en met de zaakwaarnemers van de speler voerde de Engelse club ook al meerdere gesprekken. Tussen die partijen is over salaris en dergelijke geen onduidelijkheid meer. De club van manager Erik ten Hag dient er dan wel nog met PSV uit te komen. De Brabanders mikken op een recordtransfer van ongeveer vijftig miljoen euro exclusief bonussen. Indien Gakpo toch blijft, kan hij een vernieuwd contract tot en met 2027 tekenen, waardoor hij meer gaat verdienen in Eindhoven.

PSV richt zich zelf in de laatste week volledig op nog een aanvallende versterking. Dat heeft alles te maken met de ernstige enkelblessure die Noni Madueke de komende maanden aan de kant houdt. De naam Joshua Zirkzee zingt al enige tijd rond bij PSV. Als Gakpo vertrekt, lijken er zelfs twee aanvallers te komen. Verder mag in principe niemand de club meer verlaten. Voor Joël Drommel is bijvoorbeeld interesse van Anderlecht of AA Gent, maar ook de tweede keeper van PSV heeft te horen gekregen dat hij niet weg mag.

In de nieuwe editie van Voetbal International en op VI PRO wordt er vooruitgeblikt op de slotweek van deze transferperiode. Wat staat er nog te gebeuren bij iedere Eredivisie-club?

Bekijk hier al onze video's
Meer C. Gakpo
Meer over C. Gakpo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.