Walker kiest voor andere naam dan Mbappé of Neymar als moeilijkste tegenstander

Reacties

Gevraagd naar de beste tegenstander waar hij het tegen op heeft moeten nemen, komt Kyle Walker niet met aanstaande uitdager Kylian Mbappé of Neymar op de proppen. In plaats daarvan noemt Walker Sadio Mané.

Walker kiest voor andere naam dan Mbappé of Neymar als moeilijkste tegenstander
© Pro Shots
Engeland
Engeland
1 - 2
Frankrijk
Frankrijk

Rechtsback Walker vocht in het verleden als speler van Manchester City en Tottenham Hotspur meerdere één-op-één-gevechten uit met voormalig Liverpool-vleugelaanvaller Mané in de Premier League.

'Technisch gezien heb ik niet op Mbappé gestaan. Eén-op-één was het Neymar', zei Walker op de persconferentie in Engeland. Hoofdonderwerp van discussie was de confrontatie met Mbappé van zaterdag. 'Neymar was een fantastische speler. Maar ik zou zeggen: Sadio Mané', luidt het antwoord op de vraag over zijn beste tegenstander.

'Hij geeft je nooit tijd aan de bal. De andere spelers verdedigen niet zoveel mee. Voor mij zou het daarom Mané zijn', legt Walker zijn keuze voor de huidige aanvaller van Bayern München verder uit. 'Ik zeg niet dat de anderen dat niet doen, maar zeker niet zoveel als Mané, bijvoorbeeld omdat ze hun energie bewaren voor het aanvallen.'

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO. Nu 50% korting op VI PRO. De eerste 3 maanden voor slechts €4,99

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.