Waarom Van Gaal de wedstrijd Liverpool - Chelsea bijwoonde

Reacties

Louis van Gaal was woensdag aandachtig toeschouwer bij de Premier League-kraker tussen Liverpool en Chelsea. Dat zorgde voor vraagtekens in Engeland. De voormalig bondscoach bleek op uitnodiging naar Anfield te zijn afgereisd.

Waarom Van Gaal de wedstrijd Liverpool - Chelsea bijwoonde
© Viaplay
Liverpool
Liverpool
4 - 1
Chelsea
Chelsea

Van Gaal zag Liverpool met een ruime overwinning boeken op Chelsea. Door doelpunten van Diogo Jota, Conor Bradley, Dominik Szoboszlai en Luis Díaz wonnen The Reds met 4-1. Christopher Nkunku deed tussendoor wat terug. Virgil van Dijk was de enige Nederlander in de basis. Gakpo viel ruim twintig minuten voor tijd in, Ryan Gravenberch bleef op de bank.

Op social media vroegen voetbalvolgers zich af wat Van Gaal deed op Anfield, waar Jürgen Klopp bezig is aan zijn laatste maanden als manager van Liverpool. Van Gaal, die in de Premier League werkzaam was bij Manchester United, bleek te zijn uitgenodigd door Gakpo. De voormalig bondscoach kent de 24-jarige aanvaller van hun gezamenlijke tijd bij het Nederlands elftal.

Dat was meteen de laatste trainersklus van Van Gaal. De 72-jarige Amsterdammer is sinds oktober vorig jaar adviseur bij Ajax. Naast Van Gaal was ook Robert van der Wallen, president-commissaris van PSV, aanwezig.

Bekijk hier de samenvatting van Liverpool - Chelsea

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.