VVV-Venlo ruimt op: ook Jupiler League-smaakmaker Tissoudali weg

Reacties

Tarik Tissoudali maakt het seizoen af bij De Graafschap, dat de buitenspeler huurt van Ligue 2-club Le Havre. Tissoudali verlaat daardoor VVV-Venlo, waarvoor hij op huurbasis speelde tijdens de eerste seizoenshelft.

VVV-Venlo ruimt op: ook Jupiler League-smaakmaker Tissoudali weg

Het was de bedoeling dat Tissoudali het hele seizoen in Venlo zou spelen, maar daar kwam hij minder aan bod dan hem lief was. Manager voetbalzaken Stan Valckx liet al eerder weten dat Tissoudali een van de spelers was die uit Limburg mocht vertrekken tijdens de transferperiode. Ook huurlingen Mink Peeters (van Real Madrid naar Almere City), Kelechi Nwakali (van Arsenal naar MVV Maastricht) en Etienne Amenyido (terug naar Borussia Dortmund) verlieten de club.

De Superboeren zijn zeer verheugd met de komst van Tissoudali, die dit seizoen tijdelijk uit de selectie werd gezet bij VVV. 'Met Tarik hebben we de gewenste linksbuiten binnen. Hij heeft ruim 100 wedstrijden in het betaald voetbal in de benen, is snel en heeft een goede eindpass. Tevens weet hij zelf ook het net te vinden. Wij zijn content dat hij voor De Graafschap heeft gekozen', aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede op de clubsite.

Voor Tissoudali is de Jupiler League bekend terrein. Alvorens hij naar Frankrijk vertrok, speelde de 24-jarige aanvaller twee seizoenen voor Telstar. Vorig seizoen speelde Tissoudali op huurbasis voor SC Cambuur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.