VVV defensief verzwakt voor kraker tegen De Graafschap

Trainer André Wetzel heeft problemen bij de invulling van de verdediging van VVV-Venlo voor het degradatieduel met De Graafschap. Peter Reekers is geblesseerd, terwijl Sjors Verdellen een schorsing moet uitzitten.

VVV defensief verzwakt voor kraker tegen De Graafschap

Reekers heeft een knieblessure overgehouden aan de met 4-1 verloren derby tegen Roda JC. De verdediger heeft mediale banden beschadigd en is naar verwachting vier tot vijf weken uitgeschakeld. Dat betekent dat hij ook niet inzetbaar is tijdens de play-offs, mocht VVV zich daarvoor plaatsen.

'Ik heb weinig alternatieven achter de hand', zegt Wetzel in het Limburgs Dagblad. 'Had ik die wel, dan had ik ze al eerder overwogen. Eigenlijk is Ferry de Regt de enige echte mandekker die ik heb.' De negentienjarige verdediger kwam dit seizoen pas twee keer eerder in actie.

VVV moet in de thuiswedstrijd tegen De Graafschap minimaal gelijkspelen om directe degradatie te ontlopen. De Venlonaren hebben een punt minder dan Excelsior, dat zondag op bezoek gaat bij SC Heerenveen. Het doelsaldo is licht in het voordeel van VVV: -35 om -38.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen