Vrees wordt werkelijkheid: opnieuw kruisbandblessure bij Real Madrid

Reacties

Real Madrid kan het grootste gedeelte van dit seizoen geen beroep doen op Éder Militão. De 25-jarige verdediger heeft zaterdagavond op bezoek bij Athletic Bilbao een zware knieblessure opgelopen.

Vrees wordt werkelijkheid: opnieuw kruisbandblessure bij Real Madrid
© Pro Shots

Vijf minuten na rust ging de Braziliaan in tranen van het veld. Éder Militão moest zich geblesseerd laten vervangen door Antonio Rüdiger en een dag later maakt Real Madrid bekend dat hij de voorste kruisband in zijn linkerknie heeft gescheurd. De verdediger zal spoedig worden geopereerd en is daarna lang niet inzetbaar.

Het is opnieuw een enorme klap voor Real Madrid, dat vrijdag al doelman Thibaut Courtois verloor aan een vergelijkbare blessure. Een geluk bij een ongeluk is dat de transfermarkt nog open is. Waar de Madrilenen dicht bij de komst van Kepa Arrizabalaga zijn als vervanger van Courtois kunnen zij de komende weken op zoek naar een vervanger voor Éder Militão.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Meer Éder Militão
Meer over Éder Militão
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.