'Vranckx lijkt de Serie A te verkiezen boven PSV'

Reacties

Niet PSV maar FIorentina lijkt de volgende bestemming van Aster Vranckx te worden. De Eindhovenaren waren uiterst geïnteresseerd in de Belgische middenvelder van VfL Wolfsburg in het geval van een vertrek van Ibrahim Sangaré, maar lijken nu toch naast zijn handtekening te grijpen.

'Vranckx lijkt de Serie A te verkiezen boven PSV'
© Pro Shots

Italiaanse bronnen melden dat Vranckx, voor wie AC Milan niet bereid was om de koopoptie van zeven miljoen euro te lichten aan het eind van zijn verhuurperiode in San Siro, voor zeven miljoen euro overstapt naar de verliezende finalist van de Conference League. Dat zou voor Wolfsburg een nipt verlies betekenen: twee jaar geleden betaalde de Bundesligist acht miljoen euro aan KV Mechelen om hem te kopen.

Vranckx zou in Stadio Artemio Franchi nog maar moeten afwachten of hij er Europees voetbal gaat spelen: Fiorentina verloor de heenwedstrijd in de play-offs van de Conference League donderdag met 1-0 bij Rapid Wien en moet dus vol aan de bak. PSV kan woensdag in eigen huis de Champions League halen als het Rangers dit jaar wél klopt in Eindhoven, maar lijkt de hoop op de komst van de twintigjarige Vranckx te moeten opbergen.

Lees op VI PRO een uitgebreide analyse van PSV-target Aster Vranckx.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer A. Vranckx
Meer over A. Vranckx
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.