Miljoenentransfer Wolfsburg maakt weg naar PSV vrij voor Vranckx

Reacties

VfL Wolfsburg heeft de selectie versterkt met Lovro Majer. De komst van de Kroatische mdidenvelder lijkt goed nieuws voor PSV.

Miljoenentransfer Wolfsburg maakt weg naar PSV vrij voor Vranckx
© Pro Shots

Wolfsburg betaalt dertig miljoen euro plus vijf miljoen euro aan bonussen voor de 25-jarige Majer aan Stade Rennes. Alleen Julian Draxler (43 miljoen euro) en André Schürrle (32 miljoen euro) kostten de Duitsers ooit meer geld. Rennes wist eerder deze week al AS Roma-routinier Nemanja Matic vast te leggen met het oog op het vertrek van de 21-voudig international.

Bij Wolfsburg heeft Majer een contract voor vijf seizoenen getekend. In de autostad gaat de linkspoot met rugnummer 19 spelen. In zijn vaderland was Majer speler van Dinamo Zagreb, Dubrava en Lokomotiva om in 2018 terug te keren bij Dinamo Zagreb. De Kroatische topclub verkocht de middenvelder in 2021 voor twaalf miljoen aan het Franse Rennes, waarmee hij twee seizoenen op rij Europees voetbal afdwong. Twee seizoenen later maken de Fransen dus een behoorlijke winst op Majer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De komst van Majer naar Duitsland lijkt goed nieuws voor PSV in de strijd om Aster Vranckx. De twintigjarige Belg lijkt door de komst van de Kroaat groen licht te krijgen voor een overstap naar Eindhoven. De tweevoudig international zal, evenals zeer waarschijnlijk Jerdy Schouten, overstappen naar de Johan Cruijff Schaal-winnaar indien Ibrahim Sangaré daadwerkelijk vertrekt. PSV wees eerder al twee biedingen van Nottingham Forest op de Ivoriaans international af.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.