Bologna laat PSV en Schouten wachten

Reacties

PSV wacht nog altijd op een definitief akkoord met Bologna over middenvelder Jerdy Schouten, de enkelvoudig international wacht nog op groen licht van zijn werkgever.

Bologna laat PSV en Schouten wachten
© Pro Shots
Sturm Graz
Sturm Graz
1 - 3
PSV
PSV

Waar Peter Bosz en zijn spelers dinsdagavond tegen Sturm Graz de play-offs voor plaatsing van de Champions League moeten bereiken, zo wacht de clubleiding van PSV nog altijd op Bologna in de afhandeling van de deal over Jerdy Schouten. Een handtekening onder het akkoord heeft Bologna namelijk nog niet gezet, al hopen PSV en het management van de voetballer dat dit nu wél snel gebeurt.

Alles staat al klaar, het filmpje met de eerste woorden van Jerdy Schouten over zijn transfer naar PSV is gemaakt. Net als dat met technisch directeur Earnest Stewart waarin hij uitleg geeft. De traditionele foto waarop beiden met het PSV-shirt in de hand te zien zijn, is geschoten. Rugnummer 22.

Toch is er van een definitieve deal met Bologna nog geen sprake. De handtekening van de Italianen laat op zich wachten. Bekend is dat PSV twaalf miljoen euro betaalt aan Bologna, wat met bonussen nog op kan lopen richting vijftien miljoen. Duidelijk is ook dat Bologna zijn aanvoerder liever had laten vertrekken naar AC Milan, dat bereid was de gestelde transfersom van twintig miljoen euro te betalen.

Feit is dat de 26-jarige middenvelder nu al een aantal dagen wacht en ook nog niet heeft getraind op De Herdgang. Bovendien zijn er nog wat plooien tussen zijn management en dat van PSV glad te strijken. Waarschijnlijk tekent Schouten een contract tot medio 2028.

Een woordvoerder van PSV geeft aan dat als het aan hen had gelegen, er door Bologna al getekend was. Verwachten doen ze niets, wél hopen de clubleiding en het management van Schouten dat de Italianen alsnog snel hun krabbel zetten.

Bekijk op VI PRO een analyse van Schouten en zijn mogelijke rol bij PSV onder Peter Bosz.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Schouten
Meer over Schouten
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.