Vertrek Matic maakt weg vrij voor nieuwkomers bij AS Roma

Reacties

AS Roma hoopt na het vertrek van Nemanja Matic op korte termijn twee nieuwe spelers te verwelkomen. Het gaat om twee spelers van Paris Saint-Germain: Renato Sanches en Leandro Paredes.

Vertrek Matic maakt weg vrij voor nieuwkomers bij AS Roma
© Pro Shots

In het geval van Sanches gaat het om een huurdeal, zo weet L'Équipe. Roma zou de 25-jarige aanvallend ingestelde middenvelder op een later moment voor vijftien miljoen euro kunnen overnemen. Als hij tenminste zestig procent van de Roma-duels in actie komt, wordt die optie verplicht. Paredes zal direct definitief overgenomen worden van PSG. De 29-jarige Argentijn, die ook in de belangstelling van Galatasaray stond, kost Roma vier miljoen euro.

Ondertussen blijft Roma nog altijd op zoek naar munitie voor in de voorhoede. Trainer José Mourinho zag nog altijd geen vervanger voor de geblesseerde Tammy Abraham binnenkomen en stak zijn verlangen voor vers bloed niet per se onder stoelen of banken. Duván Zapata wordt genoemd als een van de opties. Hij staat nu nog onder contract bij Atalanta Bergamo.

Roma gaf tot nu toe geen euro uit aan transferbedragen deze zomer. Evan Ndicka (Eintracht Frankfurt) en Houssem Aouar (Olympique Lyon) werden transfervrij opgepikt, terwijl oud-Ajacied Rasmus Kristensen wordt gehuurd van Leeds United.

Matic
Stade Rennais maakte maandag de komst van Matic officieel. De 35-jarige Serviër leverde Roma twee miljoen euro op plus de nodige ruimte in het salarisbudget. Tegenover de komst van Matic staat bij Rennes het mogelijke vertrek van de Kroatische middenvelder Lovro Majer. Hij zou volgens transfergoeroe Fabrizio Romano op weg zijn naar VfL Wolfsburg. Met zijn transfer zou dertig miljoen euro gemoeid zijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.