Voorzichtige Klopp kondigt meer minuten voor Van Dijk aan

Reacties

Het gaat goed met het herstel van Virgil van Dijk, ook na zijn eerste speelminuten in bijna een jaar tijd. De verdediger van Liverpool mag zich snel weer opmaken voor meer speeltijd.

Voorzichtige Klopp kondigt meer minuten voor Van Dijk aan
© Pro Shots

Manager Jürgen Klopp houdt het proces rond Van Dijk goed in de gaten, zoals clubicoon Jamie Carragher dat eerder al aanraadde. 'We weten precies hoe ze zich voelen', stelt Klopp op de clubwebsite. 'Hoe ze zich écht voelen, en niet hoe ze zeggen dat ze zich voelen. Want het is duidelijk dat ze heel graag weer willen spelen', doelt Klopp op Van Dijk en Joe Gomez.

Komende donderdag oefent Liverpool tweemaal tegen Bologna, er wordt twee keer een uur gespeeld tegen de Italiaanse tegenstander. Van Dijk gaat dan zijn opwachting weer maken, na de 21 minuten die hij kreeg in de oefenwedstrijd tegen Hertha BSC. 'Hoeveel minuten hij nu krijgt weet ik niet, maar hij zal zeker aan spelen toekomen', belooft Klopp aan de fans.

'Het ziet er goed uit', gaat de Duitse coach verder over het herstel van zijn spelers. 'Soms halen we Virgil en Joe naar de kant om te voorkomen dat het te zwaar wordt, maar in het algemeen ziet het er erg goed uit. Ik wil het wel heel duidelijk maken: we forceren niets', sluit Klopp af.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.