Voormalig keeper FC Utrecht en PSV stopt

Reacties

Robbin Ruiter heeft bekendgemaakt dat hij stopt met profvoetbal. In zijn verklaring noemt de voormalig doelman van onder anderen FC Utrecht en PSV het 'een moeilijke beslissing'.

Voormalig keeper FC Utrecht en PSV stopt
© Pro Shots

Ruiter (37) zat zonder club, sinds hij in januari vertrok bij FC Nordsjælland. Hij stond slechts een maand onder contract in Denemarken. Daarna waren er volgens zijn verklaring op Instagram nog kansen om zijn carrière te verlengen, maar die spraken Ruiter onvoldoende aan.

De doelman brak in de Eredivisie door bij FC Utrecht, nadat hij was overgekomen van FC Volendam. Vier jaar lang was hij eerste keeper in de Domstad, voordat hij zijn basisplaats kwijtraakte aan David Jensen. Daarna verkaste hij transfervrij naar Sunderland, dat met Ruiter degradeerde uit het Championship. Na zijn terugkeer in Nederland keepte hij nog voor PSV, Willem II en SC Cambuur.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer R. Ruiter
Meer over R. Ruiter
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.