Elftal van de Week: PSV hofleverancier, Ruiter uitzondering

Reacties

Het Elftal van de Week van de 21ste speelronde wordt gevormd door slechts vijf clubs. PSV heeft de grootste afvaardiging.

Elftal van de Week: PSV hofleverancier, Ruiter uitzondering
© Pro Shots

Robbin Ruiter is een vreemde eend in de bijt in VI's Elftal van de Week. Niet alleen stapte de Cambuur-doelman afgelopen weekend als de enige van de elf uitverkorenen niet als winnaar van het veld, maar hij is ook de enige die geen ploeggenoot heeft.

De rest van het Elftal van de Week wordt gevormd door (slechts) vier andere clubs. Daarbij mag PSV zich met vier spelers hofleverancier noemen: Jarrad Branthwaite, Joey Veerman, Xavi Simons en Johan Bakayoko. Het viertal kreeg een acht voor het optreden tegen FC Groningen.

FC Twente is na het succes tegen FC Volendam met twee verdedigers (Joshua Brenet en Robin Pröpper) vertegenwoordigd, waar Sparta Rotterdam in Joshua Kitalano en Vito van Crooij ook twee spelers terugziet in VI's Elftal van de Week. De AZ-afvaardiging bestaat na de strafexercitie tegen Excelsior ook uit twee man. Naast Speler van de Week Sven Mijnans is Jesper Karlsson de gelukkige.

elftal van de week - speelronde 21

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.