Volgende opsteker Koeman: langverwacht Barça-debuut Agüero aanstaande

Reacties

Barcelona-trainer Ronald Koeman heeft steeds meer spelers tot zijn beschikking, en daar komt er binnenkort eentje bij. Spaanse media melden namelijk dat de artsen van de Catalaanse club een datum hebben geprikt voor de rentree van Sergio Agüero.

Volgende opsteker Koeman: langverwacht Barça-debuut Agüero aanstaande

Na teleurstellende remises tegen Granada en Cádiz verkeerde Koeman in zwaar weer, maar langzaam lijkt de zon weer te gaan schijnen. Afgelopen zondag volgde een overtuigende 3-0 zege op Levante, Ansu Fati vierde zijn rentree met een goal, terwijl ook Jordi Alba en Pedri weer terug zijn op het trainingsveld. Goed nieuws, zeker omdat woensdag de cruciale Champions League-kraker tegen Benfica op het programma staat.

Nu heeft Koeman wederom goed nieuws gekregen, want de rentree van Agüero is aanstaande. De Argentijn raakte voor het seizoen geblesseerd en kon zijn nieuwe werkgever dus nog niet helpen, maar is hard op de weg terug. Sport meldt dat hij op zondag 17 oktober zijn debuut kan maken. Op die dag speelt Barça uit tegen Valencia, de oude club van Koeman.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.