Volgende domper ADO: blessure-nachtmerrie voor David

Reacties

Slecht nieuws voor Trevor David. De 21-jarige rechtsback van ADO Den Haag moet een groot deel van het nieuwe seizoen missen door een kruisbandblessure.

Volgende domper ADO: blessure-nachtmerrie voor David

David liep de blessure afgelopen dinsdag op in het oefenduel met FC Dordrecht. ADO meldt dat de zelfopgeleide verdediger naar verwachting zes tot negen maanden aan de kant staat. Afgelopen seizoen kwam de voormalig jeugdinternational nog zeven keer in actie in de Eredivisie, toen stond de naar Benfica vertrokken Tyronne Ebuehi nog boven hem in de pikorde.

'Het voelt alsof ik in een nachtmerrie ben terechtgekomen', reageert de teleurgestelde David op de clubwebsite. 'Maar het heeft geen zin om er lang bij stil te blijven staan. De focus moet, zeker na mijn operatie, volledig op het herstel liggen. Ik zal er alles aan doen om dit seizoen nog op het veld te staan en het mooie shirt van ADO Den Haag nog te dragen.'

De voorbereiding van ADO Den Haag verliep toch al niet best. De ploeg van trainer Fons Groenendijk blameerde zich tegen tegen de amateurs van Goes (1-2) en ging vervolgens ook onderuit tegen Dordrecht (0-2) en TOP Oss (0-3). De Hagenaren hebben nog drie oefenduels om het nodige recht te zetten, alvorens FC Emmen op 12 augustus de eerste Eredivisie-opponent is.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.