Vlap terug in de Eredivisie: 'Jans kan het beste uit mij halen'

Reacties

Michel Vlap speelt dit seizoen voor FC Twente. De Tukkers huren de 24-jarige middenvelder van Anderlecht, zoals VI eerder meldde. Bij Twente hoopt Vlap veel aan spelen toe te komen, iets wat in België niet lukte.

Vlap terug in de Eredivisie: 'Jans kan het beste uit mij halen'
© Pro Shots

Vlap werd vorig seizoen al verhuurd aan Arminia Bielefeld en ook deze zomer was duidelijk dat er voor hem geen perspectief was bij Anderlecht. Twente had de naam van de middenvelder al op het lijstje staan, net als in de zomer van 2018. 'Een paar jaar geleden heeft FC Twente in een gesprek al een goede indruk op mij gemaakt', zei Vlap op de clubsite van Twente.

'Nu mag ik dankzij FC Twente weer in de mooie Eredivisie spelen', vervolgde Vlap. 'Ron Jans is een ervaren trainer die het beste uit mij en het team kan halen. Ik kan me mijn eerste wedstrijd in De Grolsch Veste nog goed herinneren, wat een ongelooflijke sfeer. Hopelijk kan ik belangrijk zijn met goals en assists.'

Technisch directeur Jan Streuer heeft met Vlap zijn gewenste aanvallende middenvelder binnen. Hij richtte zich eerst op Ajacied Jurgen Ekkelenkamp, maar hij bleek onhaalbaar. 'Met de komst van Michel Vlap hebben we het type speler waar we al lang naar op zoek zijn. Met zijn creativiteit en zijn scorend vermogen is hij een absolute versterking voor deze ploeg.'

Met de komst van Vlap heeft Twente de selectie nagenoeg rond. Streuer haalde rond het weekend al huurlingen Dimitris Limnios en Michal Sadílek. Eerder kwamen onder anderen Ricky van Wolfswinkel, Lars Unnerstall, Virgil Misidjan en Robin Pröpper naar Enschede.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Meer M. Vlap
Meer over M. Vlap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.