FC Twente heeft wederom beet: ook Vlap komt naar Enschede

Reacties

Michel Vlap staat aan de vooravond van een terugkeer in de Eredivisie. FC Twente staat op het punt de 24-jarige middenvelder op huurbasis over te nemen van Anderlecht.

FC Twente heeft wederom beet: ook Vlap komt naar Enschede
© Pro Shots

Eerder meldde VI al dat Vlap in beeld was bij Twente als versterking voor het middenveld, inmiddels is de deal met Anderlecht rond. Naar verwachting worden de laatste formaliteiten maandag afgerond en traint Vlap dinsdag al mee in Enschede.

Als alle handtekeningen zijn gezet, keert Vlap twee jaar na zijn vertrek bij SC Heerenveen terug op de Nederlandse velden. De voormalig jeugdinternational scoorde voor de Friezen twintig keer in 59 Eredivisie-duels.

Vlap verdiende daarmee een transfer naar Anderlecht, maar mocht na een verhuurperiode bij Arminia Bielefeld nu opnieuw uitkijken naar een andere club. Zijn contract bij Paars-Wit, waarvoor hij elf keer scoorde in 36 duels, loopt nog wel drie jaar door.

Voor Twente is Vlap de derde versterking op huurbasis in korte tijd. Onlangs huurden de Tukkers ook Michal Sadilek al van PSV,  de Griekse vleugelspits Dmitrios Limnios kwam over van 1. FC Köln. Op beide spelers heeft Twente een optie tot koop.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Meer M. Vlap
Meer over M. Vlap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.