FC Twente rondt komst Sadílek af en bedingt optie tot koop

Reacties

FC Twente neemt Michal Sadílek op huurbasis over van PSV. De Tukkers hebben tevens een optie tot koop bedongen op de 22-jarige middenvelder.

FC Twente rondt komst Sadílek af en bedingt optie tot koop

De transfer van Sadílek naar FC Twente kondigde zich deze week al aan. De Tsjechisch international kwam vorig seizoen op huurbasis uit voor Slovan Liberec en had weinig uitzicht op speelminuten bij PSV, waar hij stevige concurrentie ondervindt van onder anderen Ibrahim Sangaré, Marco van Ginkel en Davy Pröpper.

Zijn verhuizing naar Enschede moet Sadílek helpen om in beeld te blijven bij de nationale ploeg. 'Daarom is het belangrijk dat ik speelminuten maak', zegt de middenvelder op de clubsite van FC Twente. 'Dat ik binnenkort met Vaclav Cerny op het veld sta, is bijzonder en extra mooi.'

Naast zijn landgenoot komt Sadílek bij FC Twente ook voormalig ploeggenoot Lars Unnerstall tegen. De Duitse doelman verkaste deze transferperiode eveneens van PSV naar de ploeg van Ron Jans.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.