Bedrijvig FC Twente pikt Griekse international op in Bundesliga

Reacties

FC Twente kan dit seizoen een beroep doen op Dimitris Limnios (23). De Griekse international wordt voor een jaar gehuurd van 1. FC Köln.

Bedrijvig FC Twente pikt Griekse international op in Bundesliga

Limnios staat te boek als een vleugelaanvaller die op beide flanken uit de voeten kan. De 16-voudig international maakte vorig jaar de overstap van PAOK Saloniki naar 1.FC Köln, maar kon in de Bundesliga geen potten breken. Limnios kwam afgelopen seizoen tot twaalf competitieduels.

'Van Lazaros Lamprou en Kingsley Ehizibue, twee goede vrienden, heb ik al veel verhalen over FC Twente gehoord', zegt de aanwinst op de clubsite. 'Met name Lazaros is heel enthousiast over de club, ondanks dat hij niet zoveel wedstrijden voor de club heeft gespeeld. Ik hoop veel goede wedstrijden te voetballen en de supporters te laten genieten.'

FC Twente heeft tevens een optie tot koop bedongen op Limnios, die in Keulen nog beschikt over een contract tot 2024. Ook PSV'er Michal Sadílek en Michel Vlap (Anderlecht) staan op de nominatie om de ploeg van trainer Ron Jans op korte termijn te versterken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.