Vlam slaat in de pan bij Turkse kraker: hoofdrol voor Oosterwolde

De wedstrijd tussen Adana Demirspor en Fenerbahçe was qua uitslag niet bepaald spannend, maar leverde wel vuurwerk op. De ploeg van trainer Patrick Kluivert hield de Turkse topclub op een doelpuntloos gelijkspel en in de tweede helft sloeg de vlam in de pan.

© Ziggo Sport
Adana Demirspor
0 - 0
Fenerbahçe
Fenerbahçe

Adana Demispor doet tot nu toe knap bovenin mee in de Süper Lig, waar Fenerbahçe en Galatasaray al wel een flink gat hebben geslagen. Fener leed vorige week pas voor het eerst puntenverlies Toen Trabzonspor te sterk was (2-3) en zondag ergerde de formatie van Kluivert de club ook. Fenerbahçe was de betere ploeg en creëerde de meeste kansen, maar was niet scherp genoeg om een doelpunt te maken.

Het werd uiteindelijk een verhitte strijd waarbij het na 72 minuten ook nog knokken werd op het veld. Daarbij was er een hoofdrol voor Jayden Oosterwolde. De voormalig verdediger van FC Twente kreeg het aan de stok met Younès Belhanda. Beide spelers kregen de gele kaart. Fenerbahçe, met ook Dusan Tadic, Sebastian Szymanski en Ferdi Kadioglu in de basis, verspeelde uiteindelijk twee punten.