Vitesse spaart Van Marwijk en Van der Vaart

Reacties

Vitesse kwam in Abu Dhabi niet verder dan een remise tegen Hamburger SV. De ploeg van trainer Peter Bosz had het betere van het spel, maar slaagde er niet in te scoren: 0-0.

Vitesse spaart Van Marwijk en Van der Vaart

Namens Vitesse waren Betrand Traore, Renato Ibarra en Christian Atsu het dichtst bij een treffer. Knap keeperswerk van Jaroslav Drobný, in het verleden nog actief namens ADO Den Haag, hield de ploeg van trainer Bert van Marwijk overeind.

De voormalige bondscoach begon uiteraard met aanvoerder Rafael van der Vaart (foto) in de basis. De Oranje-international kon zijn stempel niet drukken en was met een directe vrije trap het meest gevaarlijk namens Die Rothosen.

Trainer Bosz greep het duel aan om te kijken wie hij volgende week in de spits laat spelen tegen PEC Zwolle. Mike Havenaar is voor dat duel geschorst. Tegen HSV nam Lucas Piazon de honneurs waar in de punt van de aanval.

Eerder deze week versloeg Vitesse wel een andere Bundesliga-club. Tegen het Vfl Wolfsburg van Bas Dost trok de Arnhemse club met 3-2 aan het langste eind.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.