Vitesse in gesprek met Mark Diemers

Reacties

Vitesse is in de markt om Mark Diemers aan de selectie toe te voegen. De 29-jarige middenvelder en de Arnhemse club zijn al in gesprek met elkaar. Ook andere Eredivisie-clubs hebben Diemers in het vizier. De speler zelf moet nog een beslissing nemen over zijn toekomst.

Vitesse in gesprek met Mark Diemers
© Pro Shots

Vitesse had vorige zomer al interesse in Diemers, maar de belangstelling is nu echt concreet. Zeker nu Diemers transfervrij is, is hij voor de club van trainer Phillip Cocu een interessante speler. Diemers zou in Arnhem de vervanger van aanvoerder Matús Bero kunnen zijn.

Het contract van de geboren Fries Diemers bij Feyenoord loopt deze zomer af. Hij kondigde eerder al aan FC Emmen - de club die hem dit seizoen huurde - te verlaten na deze jaargang. Met Emmen speelt de middenvelder komende zondag nog de play-off tegen Almere City FC. Emmen moet een 2-0 achterstand goedmaken om in de Eredivisie te blijven.

Diemers was in Nederland achtereenvolgens actief voor FC Utrecht, SC Cambuur, De Graafschap, Fortuna Sittard, Feyenoord en dus Emmen. Tussendoor verhuurde Feyenoord hem ook aan Hannover 96.

Talenten
Vitesse legde overigens de afgelopen twee weken drie eigen talenten vast. Na Martin Tsankov en Robin La Scala zette nu Omar Achouitar zijn handtekening onder een eerste contract bij de club.

Bekijk hier al onze video's
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer M. Diemers
Meer over M. Diemers
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.