Gewilde Diemers duikt na vertrek bij Feyenoord op bij SC Cambuur

Reacties

Mark Diemers (29) traint de komende periode mee bij SC Cambuur om zijn conditie op peil te houden. De middenvelder is transfervrij na zijn vertrek bij Feyenoord. Vorig seizoen speelde hij op huurbasis voor FC Emmen.

Gewilde Diemers duikt na vertrek bij Feyenoord op bij SC Cambuur
© Pro Shots

Cambuur meldt woensdag via de officiële kanalen dat Diemers voorlopig aansluit bij de degradant uit de Eredivisie. De geboren Leeuwarder doorliep de gehele jeugdopleiding van de club en werd in het seizoen 2012/13 met de hoofdmacht van Cambuur kampioen van de toenmalige Jupiler League. Diemers werd in die jaargang gehuurd van FC Utrecht.

De middenvelder is sinds begin deze maand transfervrij na drie contractjaren bij Feyenoord. Diemers werd tot twee keer toe verhuurd door de Rotterdammers: aan Hannover 96 en FC Emmen, waarmee hij vorig seizoen degradeerde uit de Eredivisie.

PEC Zwolle, vanaf komend seizoen weer actief in de Eredivisie, en Vitesse toonden al concrete interesse in Diemers, maar tot een akkoord kwam het niet met een van die clubs. Cambuur probeerde Diemers in de voorbije maanden al te verleiden tot een rentree in Leeuwarden en hoopt alsnog op zijn handtekening.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.