'Viking' Højbjerg wil na horrortackle alleen een nieuwe scheenbeschermer

Reacties

Pierre-Emile Højbjerg koestert geen wrok jegens Josh Dasilva, die dinsdag met een spijkerharde tackle een einde maakte aan de wedstrijd van zichzelf (rode kaart) en van zijn tegenstander (vervangen). Højbjerg ontsnapte aan een zware blessure en accepteert de excuses van Dasilva.

'Viking' Højbjerg wil na horrortackle alleen een nieuwe scheenbeschermer
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
2 - 0
Brentford
Brentford

Tottenham nam het dinsdagavond in de halve finale van het League Cup-toernooi op tegen Brentford en vlak voor tijd, bij een 2-0 voorsprong voor The Spurs, ging Brentford-middenvelder Dasilva over de schreef. De Engelsman kwam met een gestrekt been in op het scheenbeen van Højbjerg, die veel pijn had. Na het bestuderen van de VAR-beelden kreeg Dasilva een directe rode kaart. Højbjerg had een bloedende wond op zijn been en werd vervangen door Japhet Tanganga.

Direct na afloop kroop Dasilva door het stof. 'Iedereen die mij kent, weet dat dit niet mijn intentie was. Ik zal hiervan leren', schreef de middenvelder op Twitter. Højbjerg reageerde al snel. 'Natuurlijk was dit niet je bedoeling, maak je geen zorgen. Ik ben een viking en in orde. Maar… ik krijg wel een nieuwe scheenbeschermer van je!'

Vervolgens had Højbjerg, afgelopen zomer nog een belangrijk doelwit voor Ajax, mooie woorden over voor zijn tegenstander. 'Je hebt een mooie toekomst voor je, Josh. Wees sterk en blijf hard werken. Veel geluk voor jou en je team. Een grote knuffel, Pierre-Emile Højbjerg.'

Tottenham bereikte dankzij de 2-0 zege de finale van het League Cup-toernooi. Woensdagavond wordt duidelijk welke ploeg daarin de tegenstander zal gaan worden: Manchester United of Manchester City.

Manchester United
Manchester United
0 - 2
Manchester City
Manchester City
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.