VI Quiz: welke spelers gingen Vardy voor met 100 Premier League-goals?

Reacties

Jamie Vardy is zaterdag toegetreden tot de Club van Honderd in de Premier League. Een quiz over welke spelers de topschutter van Leicester City voorgingen.

VI Quiz: welke spelers gingen Vardy voor met 100 Premier League-goals?
© Pro Shots

Dat waren er sinds de oprichting van de competitie in 1992/93 in totaal 28 tot Vardy. Opmerkelijk genoeg zijn slechts twee van hen op dit moment nog actief in de Premier League, maar met Vardy kwam daar dus een derde speler bij. De 33-jarige aanvaller maakte in de laatste wedstrijd voor de coronabreak tegen Aston Villa zijn 98ste en 99ste Premier League-goal. Zaterdag tegen Crystal Palace volgde nummer honderd. Met twintig goals is hij de topscorer van dit Premier League-seizoen.

In aanloop naar de honderdste Premier League-goal van Vardy zetten we bij VI voor jullie op een rij wie hem voorgingen, maar de namen hebben we dus weggelaten. Wel geven we de periode weg waarin de 28 goalgetters in de Premier League speelden, de clubs waarvoor ze dat deden en hun aantal goals en wedstrijden. Veel plezier!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.