Veteraan Quagliarella beloond voor ongelooflijke scoringsdrift

Reacties

Fabio Quagliarella krijgt op zijn 36ste de kans om zijn interlandaantal nog wat verder op te krikken. De spits van Sampdoria is geselecteerd voor de aankomende EK-kwalificatiewedstrijden van Italië.

Veteraan Quagliarella beloond voor ongelooflijke scoringsdrift

Quagliarella werd vorige maand al uitgenodigd voor een trainingsstage van de nationale ploeg en zat in oktober 2015 voor het laatst bij de selectie, terwijl hij zijn laatste interland alweer vijf jaar daarvoor speelde. De veteraan is dit seizoen geweldig in vorm en was in 26 competitieduels al goed voor twintig doelpunten voor Sampdoria. Hij scoorde in liefst elf competitiewedstrijden op rij en evenaarde daarmee een Serie A-record van Gabriel Batistuta.

Bondscoach Roberto Mancini is onder de indruk van wat Quagliarella dit seizoen laat zien en heeft de spits weer bij het nationale elftal gehaald. Quagliarella speelde tot dusver 26 interlands voor Italië, waarin hij zes keer scoorde.

Mancini heeft in zijn selectie geen plek voor Andrea Belotti en Mario Balotelli. Leonardo Pavoletti (Cagliari) en Juventus-talent Moise Kean krijgen de voorkeur. Italië begint de EK-kwalificatiereeks op 23 maart met een thuiswedstrijd tegen Finland en speelt drie dagen later in Parma tegen Liechtenstein.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.