Quagliarella vecht tegen de tranen na mijlpaal: 'Krijg er kippenvel van'

Reacties

Fabio Quagliarella is apetrots dat hij het 25 jaar oude record van Gabriel Batistuta heeft geëvenaard. De 35-jarige spits was zaterdag tegen Udinese voor het elfde Serie A-duel op rij trefzeker.

Quagliarella vecht tegen de tranen na mijlpaal: 'Krijg er kippenvel van'

Quagliarella maakte de 1-0 en de 2-0 en kreeg in de slotfase een publiekswissel. Achteraf verscheen de routinier voor de camera. 'Dit bedenk je niet. Ik word emotioneel als ik er bij stilsta. Ik krijg al kippenvel als ik de naam van Batistuta uitspreek', aldus de Italiaan, die zichtbaar tegen de tranen vocht.

'Ik ben sprakeloos, echt! Hier doe je het allemaal voor. Over een paar dagen word ik 36, dus dit maakt me zó trots. Alles dat in het verleden gebeurd is en alle offers die ik gemaakt heb, hebben me hier gebracht. Iets waarvan ik nooit had kunnen bevroeden dat het zou gebeuren', vertelt de topscorer van de Serie A.

'Elke wedstrijd dacht ik dat mijn reeks zou stoppen, maar het ging maar door', aldus Quagliarella, die de show stal onder toeziend oog van bondscoach Roberto Mancini. 'Ik hoorde mensen zeggen dat ik geselecteerd moet worden voor het nationale elftal, maar Mancini moet zijn vertrouwen geven aan de jeugd. Anders kan het elftal niet groeien. Mancini weet wat hij doet, ik moet gewoon mijn best doen voor Sampdoria.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.