Vertrouwen bij Benfica: 'We versloegen Ajax, Liverpool kunnen we ook bedwingen'

Reacties

Aan vertrouwen geen gebrek bij Benfica, richting de kwartfinalewedstrijd in de Champions League tegen Liverpool. Het over de knie leggen van Ajax in de vorige ronde heeft de Portugezen zelfvertrouwen gegeven.

Vertrouwen bij Benfica: 'We versloegen Ajax, Liverpool kunnen we ook bedwingen'
© Pro Shots
Benfica
Benfica
1 - 3
Liverpool
Liverpool

Vorige maand ging het in eigen huis mis voor de Amsterdammers, in de Johan Cruijff Arena werd er met 0-1 verloren van Benfica. Dit betekende uitschakeling na het eerdere 2-2 gelijkspel. Trainer Nélson Veríssimo van Benfica hoopt het kunststukje uit de achtste finale te herhalen. 'Of we kansloos zijn? Ajax is ook een goed team en we zijn erin geslaagd om door te gaan naar de volgende ronde', stelde de coach op het persmoment voor de wedstrijd in eigen huis.

'Liverpool is een goed team, net als Ajax, en we speelden twee goede wedstrijden tegen ze', keek Veríssimo terug op het tweeluik met de Eredivisionist. 'We versloegen Ajax, Liverpool kunnen we ook bedwingen', toonde de coach veel zelfvertrouwen. 'We hebben allemaal hetzelfde doel. De groepsfase zijn we doorgekomen en toen kregen we lof, na de wedstrijden tegen Ajax werden we geprezen en nu zitten we in een fase waarin we tot het uiterste kunnen gaan.'

Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.