Vermoedelijke opstelling AZ: Jansen voert tegen Lazio één wijziging door

Reacties

AZ treedt dinsdagavond in het Conference League-duel met Lazio aan in de gebruikelijke samenstelling van de laatste weken. Aanvoerder Jordy Clasie keert na zijn schorsing tegen Vitesse terug op het middenveld, zo is de verwachting.

Vermoedelijke opstelling AZ: Jansen voert tegen Lazio één wijziging door
© Pro Shots
Lazio
Lazio
1 - 2
AZ
AZ

Clasie ontbrak vrijdag in Arnhem, omdat hij zes dagen eerder in het thuisduel met SC Cambuur tegen zijn vijfde gele kaart van het seizoen opliep. Op bezoek bij Vitesse (0-1) koos trainer Pascal Jansen daarom voor een middenveld met Sven Mijnans en Djordje Mihailovic.

Nu Clasie weer inzetbaar is, kiest Jansen naar verwachting weer voor de vaste bezetting op het middenveld met verder Mijnans en Tijjani Rijnders. Mihailovic (foto) zal in Rome daarom waarschijnlijk genoegen moeten nemen met een rol als invaller.

AZ mist in het heenduel van de achtste finale van de Conference League door blessures de nodige spelers. Achterin ontbreken Sam Beukema, Bruno Martins Indi en Zinho Vanheusden, op het middenveld zijn Riechedly Bazoer en Dani de Wit er niet bij.

Vermoedelijke opstelling AZ: Ryan; Sugawara, Goes, Hatzidiakos, Kerkez; Reijnders, Mijnans, Clasie; Odgaard, Pavlidis, Karlsson. 

Bekijk hier al onze video's
Meer AZ
Meer over AZ
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.