Verhitte sfeer in De Kuip: Feyenoord-assistent Pusic krijgt rood na opstootje

Reacties

De gemoederen bij Feyenoord – Slavia Praag zijn vlak na de eerste helft flink opgelopen. Assistent-trainer Marino Pusic kreeg een rode kaart na een opstootje tussen beide ploegen.

Verhitte sfeer in De Kuip: Feyenoord-assistent Pusic krijgt rood na opstootje
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
3 - 3
Slavia Praag
Slavia Praag

De sfeer in De Kuip was aanvankelijk nog positief, zeker toen Luis Sinisterra voor een vroege voorsprong zorgde. Vijf minuten voor rust incasseerde Feyenoord echter de gelijkmaker toen aanvoerder Peter Olayinka de bal in twee instanties langs Ofir Marciano schoot. De Rotterdammers protesteerden hevig (foto) omdat aanvaller Yira Sor op de doellijn een poging deed de bal te raken en de goal in hun ogen had moeten worden afgekeurd wegens buitenspel.

Bij afwezigheid van de VAR kon de Turkse scheidsrechter Halil Umut Meler echter niet anders dan het oordeel van zijn assistent volgen en die zag geen reden de goal af te keuren. Tot grote onvrede bij Feyenoord, dat even later ook nog recht dacht te hebben op een penalty. De gemoederen liepen op die manier flink op in De Kuip en dat resulteerde na het rustsignaal in een opstootje. Toen de rook was opgetrokken kreeg Pusic rood en Olayinka en Marciano geel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.